Εντυπωσιάστε τους φίλους και τους καλεσμένους σας με αυτά τα "ανθισμένα" αβγά μάτια.
Πως γίνεται; πολύ εύκολα.
πηγή: www.apronstringsblog.com
Πως γίνεται; πολύ εύκολα.
- Κόβουμε από πιπεριά φέτα σε πάχος 1cm περίπου,
- Ρίχνουμε μέσα το αυγό και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά.
πηγή: www.apronstringsblog.com
Αν θέλετε να κρατήσετε στους σελιδοδείκτες σας (αγαπημένα), τη
συγκεκριμένη ανάρτηση για να την βρίσκετε εύκολα όποια στιγμή θέλετε, πατήστε στο πληκτρολόγιό σας Ctrl και D ταυτόχρονα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αναφέρεται όνομα ή ψευδώνυμο όταν υποβάλετε σχόλιο «ως Ανώνυμος»